BackApp

En unik stol!

Se instruksjonsfilmen her.

Og du kan kjøpe den i vår nettbutikk.

Back App er en unik stol for deg som plages med vond rygg eller for deg som ønsker å forebygge ryggplager!

Det unike med Back App er at bena ikke er fiksert i gulvet og stolen vipper seg derfor rolig rundt en sentral akse når du beveger deg. Dette gjør at balanseutfordringen konsentreres akkurat dit vi ønsker å ha den – til korsryggen.

Back App styrker og trener opp de dype indre muskelgruppene rundt ryggsøylen din. Når du sitter på Back App må musklene som støtter ryggsøylen jobbe for å holde balansen – det gir en aktiv og riktig sittestilling som gir deg sterkere rygg!

Back App er like mye et treningsapparat som en stol. Varier ballanseutfordringen ved å skru på kula – skrur du kula lengre nedover blir stolen mer ustabil og gir større treningseffekt.

BackApp vil kunne bidra til bedre ergonomi i din arbeidshverdag. Fordi du sitter høyere på en BackApp enn på en vanlig arbeidsstol er det viktig å tilpasse høyden på skrivebordet. De fleste skrivebord kan heves ved å skru på bena. Et hev/senk bord passer glimrende til Back App.

Å sitte på Back App er en treningssak. I begynnelsen kan det hende du blir litt sliten i korsryggen av å sitte for lenge – det er fordi musklene aktiveres i stor grad og ofte har disse begrenset utholdenhet. Etter å ha brukt Back App noen uker, klarer du å sitte i lengre perioder. Å sitte hele dagen går fint etter litt trening.


Back App anbefales av en rekke fagpersoner – fysioterapeuter, kiropraktorer, ergonomer, etc – over hele landet.
Back App stolen gir en dynamisk sittestilling, som øker blodgjennomstrømningen og virker forebyggende og lindrende på ryggsmerter.

Back App kan kjøpes i nettbutikken

Riktig sittestilling:

Setets utforming gjør at man blir sittende med en avspent stilling i hoftene og blir ”tvunget” inn i en naturlig svai i korsryggen. Mellomvirvelskiver og ledd i ryggen får best mulige belastningsforhold

Du sitter trygt:

Prøv deg frem ved å vippe i alle retninger så du blir trygg på stolens bevegelser. Du vil da merke at den ikke tipper og at demperingen under fotplaten demper bevegelsene på en myk og behagelig måte.

lan1uke
Kontakt oss på epost
dan@kontoroghjem.no

Stadig bevegelse:

Ved at man stadig er i bevegelse og søker balanse, vil ryggsøylens støttemuskulatur stimuleres kontinuerlig. Bevegelsen og sittestillingen vil bedre blodsirkulasjon lokalt i ryggen, samt i hofter og ben.

Skru på kulen:

Graden av balanseutfordring kan justeres ved å skru kulen midt i fotplaten opp eller ned. Jo lengre ned kulen er, desto mer balanseutfordring. Start med kulen høyt oppe for en trygg tilvenning.

Muskler i balanse:

Det unike med Back App er at man har bena på benplaten og ikke på gulvet. Back App vipper seg rolig rundt en sentral akse når vi beveger oss. Dette gjør at balanseutfordringen konsentreres akkurat dit vi ønsker å ha den – til korsryggen.

Adresse Akersgata 7, 0158 Oslo - Telefon 97 18 63 83 - Org.nr. 885 360 262 MVA -  dan@kontoroghjem.no   Åpningstider: Mandag - fredag kl 08.30 - 16.00